1. Identitatea și datele de contact ale firmei

WWW.MAGAZINULDESTOMA.RO este proprietatea companiei S.C. Digital Design Lab S.R.L. (denumită în continuare „Operator”), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/14767/23.08.2017, având CUI RO38131224, capital social 200 lei, cu sediul social în Str. J.S. Bach, Nr.1A, Sc.D, et.1, ap.63, sector 2, București, România, telefon 0040734.133.302, e-mail contact@magazinuldestoma.ro și contul bancar cu IBAN RO79INGB0000999909062975 deschis la ING BANK.

Prin utilizarea site-ului www.magazinuldestoma.ro (vizitarea sau cumpărarea produselor), vizitatorul/cumpărătorul își exprimă acordul față de termenii și condițiile menționați în acest document. Astfel, pentru a putea utiliza site-ul în condiții optime, vă recomandăm să citiți cu atenție acest document. 

În cazul în care va suferi modificări, cea mai recentă variantă a acestui document va fi publicată pe această pagină. 

2. DEFINIREA NOȚIUNILOR UTILIZATE

 • Vânzător: societatea comercială S.C. Digital Design Lab S.R.L.

 • Cumpărător: persoană fizică sau juridică care realizează o comandă.
 • Bunuri: orice produs care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

3. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

S.C. Digital Design Lab S.R.L. vă autorizează să vizualizați și să descărcați copii ale materialelor de pe site-ul www.magazinuldestoma.ro doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. S.C. Digital Design Lab S.R.L. acordă dreptul de utilizare a acestui site și de a trimite către acesta mesaje, date sau informații. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, amenințător, defăimător la adresa S.C. Digital Design Lab S.R.L. sau a unei terțe părți. Este interzisă trimiterea către S.C. Digital Design Lab S.R.L. sau www.magazinuldestoma.ro a mesajelor care conțin viruși, derulează campanii politice sau publicitare, scrisori în lanț sau orice formă de spam. Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al S.C. Digital Design Lab S.R.L.

4. SCHIMBĂRI ALE SITE-ULUI

www.magazinuldestoma.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, www.magazinuldestoma.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

5. POLITICA DE FACTURARE, PLĂȚI ȘI LIVRARE

 • Toate prețurile afișate sunt finale și conțin TVA 19%. Ele nu inlcud cheltuielile de livare, în afara cazurilor în care se specifică altceva pe site. În cazul unor promoţii sau a unor oferte speciale derulate în magazinul online, clienţilor li se vor pune la dispoziţie condiţiile şi perioada de desfăşurare a acestora.

 • Facturarea comenzii se poate face fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică

 • MagazinuldeStoma acceptă, momentan, două modalități de plată: plata prin transfer bancar sau plata ramburs.

 • Pentru metoda de plată prin transfer bancar, plata se face înainte de livrarea produselor.

Veți achita prin ordin de plată în contul:

S.C. Digital Design Lab S.R.L.

RO79INGB0000999909062975

deschis la ING Bank, în baza facturii fiscale de avans emisă de către companie, pe care o veți primi pe e-mail.

În acest caz, produsele se livrează după recepționarea în contul nostru a sumei totale de plată aferentă comenzii. Termenul maxim de plată este 72h (3 zile lucrătoare) de la plasarea comenzii. După acest termen, comanda va fi anulată.

 • Pentru metoda de plată ramburs, plata se va efectua la curier în momentul livrării produselor.

6. PLASAREA COMENZILOR

Comenzile se pot plasa prin următoarele metode:

 • Telefonic, la numărul de telefon 0734.133.302

 • Prin e-mail, la adresa de e-mail contact@magazinuldestoma.ro

 • Direct de pe site, prin comandă online

  • Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis non-stop, așadar vă așteptăm să ne vizitați la orice oră. Comenzile dumneavoastră ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

7. LIVRAREA PRODUSELOR

 • Livrarea produselor existente pe MagazinuldeStoma se realizează prin partenerii noștri S.C. FAN COURIER EXPRESS SRL, prin mijloace proprii de transport.

 • Pentru comenzile efectuate în București, prețul transportului este 19 RON.

 • Pentru comenzile din afara orașului București, prețul transportului este 24 RON.

 • Aceste prețuri pot suferi modificări în cazul în care adresa de livrare este în afara ariei de livrare Fan Courier sau în cazul în care coletul depășește 3kg. În ambele situații taxa de livrare vă va fi comunicată în avans, iar livrarea se va face doar cu acordul dvs. 

 • Timpul de livrare al produselor variază între 1-10 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea produsului. Timpul estimativ de livrare va fi comunicat odată cu trimiterea facturii de avans.

8. Garanţia și returul produselor

Termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile lucrătoare, conform legii.

Cumpărătorul trebuie să notifice în scris la adresa de e-mail contact@magazinuldestoma.ro vânzătorului că renunță la achiziționarea produsului, fără penalități şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită cumpărătorului în maxim 14 zile de la anularea comenzii, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care nu am primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că acestea au fost trimise.

Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului, cu mențiunea că se va returna numai contravaloarea produsului, fără cheltuielile iniţiale de livrare.

La returnare, produsul trebuie sa fie integru și trimis în ambalajul original în care a fost primit la livrare.

9. DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. www.magazinuldestoma.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site. Termenii și Condițiile se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă va fi considerată competența instanței judecătorești.